Múlt héten Pénteken befejeztem a legfőbb munkáimat, így hivatalosan is letudtam zárni a decemberi lemaradásaimat. Nagyon örültem neki, mert így kevesebb feladatom maradt hátra, amiket ráadásképpen élvezek is csinálni. A mai nap különösen mulattató volt ezáltal. ^^ Megbeszéltük Tamással, hogy együtt megyünk a karácsonyi vacsira a Trófeába, előtte meg beülünk a munkatársainkkal négyesben egy sört meginni. Rákospalota-Újpestről vonattal mentünk a Nyugati pályaudvarig. A pályaudvaron beszélték meg a többiek a talit, majd onnan gyalog mentünk tovább. A Király utcában kinéztünk egy látszatra kultúrált helyet, hogy mégse egy késdobálóba kössünk ki, ezért betévedtünk a Spitz & Burger helyre, ahol egy korsó Dreherrel indítottuk a kört. Nagyon jól éreztem magam velük, sokat nevettünk meg poénkodtunk. ^^ Ritkán iszom alkoholt, de ez az egy alkalom az évben úgy gondolom simán belefért. Én Szilveszterkor se szoktam inni, szóval ez tényleg nagyon különleges alkalom volt, hogy kicsit elengedjem magam. Tetszett a bár is egyébként, én mást ugyan nem fogyasztottam a sörön kívül, de láttam, hogy van csocsó meg bőséggel volt italválaszték a polcokon, akit esetleg érdekelne. Itt töltöttünk megközelítőleg két órát, majd elindultunk a Trófeába, amely nem volt messze.

Ott találkoztunk a többi munkatársunkkal, akik már megérkeztek a helyszínre, illetve a főnökkel, aki már javában előkészítette a Canon fényképezőjét az estére dokumentálni az eseményeket. Az étterembe beérve helyet foglaltunk, picit beszélgettünk, majd én a raktáros fiúkkal útnak is eredtem körülnézni, mert nem ettem aznap túl sok mindent az alkalom miatt és már nagyon éhes voltam. ^^ Naaagyon jó volt a választék: Marhahúsleves, halászlé, töltött káposzta, sült szárnyasok, burgundi szarvas gombóccal, szarvaspörkölt galuskával, különféle köretek és sok-sok sütemény és édesség. A két kedvenc levesem volt feltálalva, azt se tudtam mikor megláttam, melyikből egyek először. A Trófea az egy svédasztalos étterem – ha esetleg valaki nem járt volna még ebben a franchise étteremben, mert főként Budapesten van elterjedve -, éppen ezért annyit ehetsz, amennyi jólesik. *o* Fuu, nagyon finom volt minden. Én tuti Decemberben Stahától legközelebb azt kérem, hogy az eljegyzési évfordulónkra ide menjünk vacsorázni. ♥ Minden annyira friss és finom volt. Eredetileg éjfélig volt a vacsora kiírva, de tovább maradtunk. Kb. fél 1 tájékában mondtam azt, Najó.. ideje lesz hazaindulnom, mert másnap iskola. Két kollégám úgy döntött megszökik velem és mivel az egyikük szintén Újpalota felé lakik, így együtt mentünk haza busszal. Nagyon jól éreztem magam, jó volt az este. Megérte. Még annak ellenére is, hogy reggel nem bírtam felébredni az ébresztőre és gyakorlatilag szombaton én nem mentem iskolába. Staha se ébresztett fel, hanem írt a csoporttársamnak, hogy Imolkát ma ne várják, mert tegnap céges bulizott és becsiccsentett a lelkem. ^_^ Egyszerűen imádom őt. ♥ Miután magamhoz tértem elmentünk postára csekket befizetni és bevásárolni a pékségbe. A nap többi részét a grafikai munkákkal próbáltam tölteni és megtudtam, hogy vasárnap írjuk meg a dolgozatot, amire semmit nem készültem. Meglátva, hogy 200 oldal én megint becsuktam azt a jegyzetet. Ez mondom teljesen esélytelen már. Mindenesetre annak ellenére, hogy a dolgozatnak a sikere egy veszett fejszével volt egyenlő, vasárnap azért bementem. Nem akartam lemaradni a tananyaggal. Kaptunk rengeteg új feladatot és emlékeztetett minket a tanár arra, hogy január közepe van és júniusban vizsgázunk. Lassan valóban neki állhatok a tételek kidolgozásának, mert ha bár még most messzinek tűnik a dátum, nagyon gyorsan eltelnek a hónapok. Délelőtt megírtuk végül. Amikor elém rakta a tipográfia tesztet az arcom teljesen lefehéredett. Nagyon kínai volt az egész. Elkeseredésemben igyekeztem értelmezni a kérdéseket amennyire ment és megtippelni a jó válaszokat. Közben azt mondtam magamba, ha megbukom a legközelebbi alkalomkor ötösre megírom. Odaadtam végül a tanárnak, majd kijavította és kaptam rá egy hármast. *o* Woow. Nem vagyok benne biztos, mert annyira a pillanat hevében történt, de talán még vissza is kérdeztem, hogy Komolyan? >v< Hát ezt nem hiszem el. Később az eddig elkészült beadandóimat beszéltük át.

Az arculat-és logótervezésben kisebb átalakításokat kell tennem csak, mint a marionett varázslómat kell a mozgatón lelógatnom és nem a feliratot. A betűtípusokat elmondtam neki, hogy azokat is én terveztem. Kicsit meglepődött, aztán mondta, hogy nagyon tetszik neki. ^^ Az arculat is szép letisztult, de az szerinte elviselne még egy kis színt meg formát. Meg egy picivel mehetnek még fentebb az információk a levélpapíron és a borítékon. A  kiskiadványomhoz kitalált ötleteimből javasolta, hogy merítsek hozzá inspirációt és ezt én is jó ötletnek találom. Meglássuk, a lényeg, hogy átalakítom, de ezzel mondhatni rendben leszünk. A könyvtördeléssel azonban akadtak gondok, de szerencsére nagyon sok segítséget és instrukciót kaptam, ezért mostmár azt se érzem annyira megoldhatatlan feladatnak. A végeredményeket, ha készen lesznek hivatalosan is, nektek is szándékozom majd megmutatni. Illetve, remélem mielőbb megnézhetem a karácsonyi céges vacsin készült képeket. Azt mondta nekem Tamás, hogy viccen kívül, nagyon jó képek készültek ebben az évben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.