Egy újabb The Tea Break Award kérdés kitöltéssel érkeztem a mai napon, ezúttal köszönet illeti Moro-t érte. <3 OwO (papirhalom.blogspot.hu)

SZABÁLYOK

1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

Idézetem

Ha kedves vagy valakihez, nem leszel az emberiség legalján. Azt jelenti: van valamid, amit megoszthatsz.
Jigoku Shoujo

Kérdések és válaszok

1. Mi az, amiért hálás vagy az életnek?
A boldog percekért az életemben. ^^ Azért, mert egészséges vagyok.  Mert van egy Stahám, akit nagyon szeretek. <3 Mert rengeteg kedves és szeretni való ember van a környezetemben. És végezetül, azért mert vannak céljaim, van amit szeretek csinálni és örömömet lelem benne.

2. Hogyan teszel boldoggá másokat?
Igyekszem minél több szeretetet és kedvességet nyújtani azoknak, akik számomra megbecsült és nélkülözhetetlen személyek.

3. Lenni, vagy nem lenni?
Lenni ez nem kérdéses. ^^ Élvezni kell minden percét és törekedni előre.

4. Mit becsülsz meg másokban?
Az őszinteséget. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyáltalán nem szeretem, azokat az embereket, akik hazudnak. Borzasztó nagy ellenszenvet érzek irántuk. A kegyes hazugságokra is csak húzom a számat. Értem én, hogy nem akarunk megbántani másokat, de szerintem sok esetben jobb, ha megmondjuk őszintén a véleményünket, mintsem áltatjuk hamis szavakkal.

5. Mitől érzed magad szabadnak?
Amikor rajzolok, akkor elég szabadnak érzem magam. Egy manga szerző egyszer azt mondta, ha tetszik, amit rajzolsz, akkor minden rendben van. Csináld tovább, és fejlődni fogsz. Ez az én tapasztalatom is. Mivel ebben érzem magam a legbiztosabbnak, úgy érzem, hogy nincsenek korlátaim. Csak rajtam múlik minden.

6. Ha egy dolgot lehetne változtatni ezen a világon, mi lenne az? Miért?
Művész egyetemre kellett volna mennem 20 évesen, nem másik szakra. Ezt ha lenne lehetőségem minden bizonnyal másként döntenék ma.

7. Melyik író az, aki nagy hatással volt rád? Miért?
Arthur Golden. Ő írta meg a kedvenc könyvem és általa született meg az egyik kedvenc filmem is az Egy gésa emlékiratai. Miért? Mert a történet, a cselekmények, az idézetek mind-mind nagyon tetszik nekem.

8. Kiállnál a sajád igazad és elved mellett akkor is, ha senki más nem állna melléd?
Amennyiben biztos vagyok az igazamban, akkor kétségtelenül kiállnék mellette. Feleslegesen azonban nem fogok senkivel se leállni csak azért vitázni, hogy végeredményben nekem legyen igazam. ^^

Az én jelöltjeim és feltett kérdéseim

Az én jelöltjeim Yui, Mina, Aoleev, Faye, Ninaa. De igazából bárki, akinek kedve van kitölteni a kérdéseket az nyugodtan megteheti, ha tetszenek. ^^
Rengeteg látogatót, egy nagy zsáknyi hozzászólást és kedvet kívánok a blogoláshoz.

1.) Mik a főbb céljaid ebben az évben?
2.) Mióta írsz és mióta bloggerkedsz? Hogyan viszonyul a környezeted e hobbidhoz?
3.) Mik azok a dolgok, amik számodra elengedhetetlenek az alkotáshoz vagy a blogíráshoz? ^^
4.) Milyen típusú könyveket szeretsz? (sci-fi, romantikus, stb.)
5.) Mi az, amit leginkább szeretsz önmagadban?
6.) Idén mész nyaralni valamerre?
7.) Mire vágysz jelenleg a legjobban?
8.) Milyen típusú blogokat szeretsz olvasni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.